Κατηγορίες

Σωκράτους 79-81 (εντός στοάς), 104 32, Αθήνα 210-5233823

Απολυμαντικό υγρό BLADOR Barber 1000ml

0.0  |  0 Αξιολογήσεις 16,99

Απολυμαντικό υγρό 1000ml συμπυκνωμένο, μυκητοκτόνο & βακτηριοκτόνο για επαγγελματική χρήση.

Με το BLADOR PROFESSIONAL μπορείτε να απολυμάνετε ξυριστικές μηχανές, ξυράφια, βούρτσες, χτένες, ψαλίδια και κοπτικά μηχανών.

Διαθέτει υπέροχο άρωμα. Δεν είναι εύφλεκτο. 100% ελληνικό προϊόν.

Συμπύκνωμα με υδάτινη βάση, μη αλκοολούχο και χωρίς διαλύτες για ελαφρά αποστείρωση εργαλείων και αξεσουάρ. Εύκολη και αποδοτική μέθοδος για επαγγελματική αποστείρωση. Αποτελεσματικό κατά των βακτηρίων και των ιών. Το συμπύκνωμα καταστρέφει αποτελεσματικά ένα μεγάλο εύρος μικροοργανισμών και είναι βακτηριοκτόνο (Staphylococcus aureus, Enterococcus faecium, Listeria monocytogenes, Proteus mirabilis, Pseudomonas aeruginosa, Salmonella typhimurium, Yersinia enterocolitica, Campylobacter jenuni, Candida albicans, Penicillium expansum, Aspergillus niger. Αναλογία ανάμιξης: (30ml σε ένα λίτρο νερού).

ΟΔΗΓΙΕΣ ΧΡΗΣΗΣ

Βάλτε σε 1 λίτρο νερό 30ml BLADOR (2 καπάκια) και εμβαπτίστε τα εργαλεία σας (χτένες, ψαλίδια, ξυράφια κλπ.) για 1-20 λεπτά. Αφού τα βγάλετε, τα ξεπλένετε με νερό. Τα εργαλεία σας είναι έτοιμα προς χρήση. Μακριά από παιδιά. Περιέχει αρωματικές ουσίες. Σε περίπτωση επαφής με τα μάτια, ξεπλύνετε αμέσως με άφθονο νερό.

Κατάλληλο για:
- Μέταλλα: ανοξείδωτο ατσάλι, αλουμίνιο, μέταλλα με επικαλύψεις
- Πλαστικά: PE, PP, σκληρό PVC, PTFE, PVDF

*Δεν είναι κατάλληλο για ορειχάλκινα (μπρούτζινα) εργαλεία

* στην ανωτέρω τιμή συμπεριλαμβάνεται ο Φ.Π.Α. 24%.
Διαθεσιμότητα:   Διαθέσιμο

Share:
Δεν υπάρχουν αξιολογήσεις γι αυτό το προϊόν. Γράψτε την πρώτη αξιολόγηση.

Σχετικά Προϊόντα